Yönetmen ve Oyuncu Aziz Özuysal Ayşegül Koç'un sunumunu gerçekleştirdiği '' Gün Başlıyor '' programına konuk oldu. Programda yeni projelerinden ve sorunlarından bahseden Özuysal samimi açıklamalarda bulundu.

Yeni projeleri ve sanat hakkında konuşmasına başlayan Aziz Özuysal; '' Yeni oyunumuz için hazırlık aşamasındayız ve yeni dizimiz için çalışmalarımız var. İnternet plartformundaki dizimizin ismi Aşk Girdabı. İlk oyunumuz 15 ağustosta Ayfer Ferah'ta Feray Açık Hava Tiyatrosu'nda '' Sev Beni Hayır '' isimli oyunumuz sergilenecektir.'' açıklamasında bulundu.

İZMİR İZLEYİCİSİNE GÜVENİYORUM

Tiyatro oyunundan bahseden Özuysal; '' Sev Beni Hayır oyununda günümüz ilişkilerindeki durumları yansıtarak izleyicilerin gülmesi için oyunumuzu hazırladık. Bu oyun ilk kez sergilenecek bir kabaredir. İzmirlilerin izleme yeteneği çok yüksektir. Bu sebeble sanatımi ilk kez İzmirlilere tanıtıyorum.'' dedi.

Sahne destekleri için Tunç Soyer'e teşekkür eden Özuysal; ''Sahnelerini bize açan belediyelere teşekkür ediyorum. 15'inde ilk oyunumuzu oynadıktan sonra 16 ağustosta Menderes ilçesindeyiz ardından 18 ağustosta Çiğli'de gösterime gireceğiz. Avrupa turnesine çıkarak oyunumuzu halkımıza ve halklara tanıtacağız.'' açıklamasında bulundu. 

AKILLARA BİR TIMARHANE

Film çalışmasından bahseden ünlü oyuncu Özuysal; '' Sinema filmimiz için çalışmalarımız sürüyor. Filmimizi eylül ayı için düşünüyorum çünkü şu an çok yoğun çalışmalarımız var. Ardından bir tiyatro oyunumuz daha hazırlanıyor. Tiyatro oyunumuzun ismi Akıllara Bir Tımarhane'dir. Oyunda hastalarını tedavi eden doktorun hastaları tarafından delirtilmesi hikayesi komedi biçiminde izleyiciye aktarılıyor.'' dedi.

Ünlü ve zenginleşen oyuncuların halktan koptuğundan bahseden Özuysal; ''Bir oyuncu zenginleşmeye başladığı zaman sosyal sınıftan uzaklaştığı için kalemi zayıflar. Çok ünlü oyuncular bu durumu yaşamıştır. Bir gün ben de bu durumu yaşayabilirim.Ancak ben halktan kopamam '' dedi. 

ENFLASYON VE EKONOMİ 

Enflasyon hakkında konuşan Özuysal; ''Bizim halkımızda namaz kılmayan ve oruç tutmayan insan bile dine saygılı davranır. Bunun sebebi ailede yetişme tarzıdır. Allah korkusu Türk Halkı'nın kalbine yerleşmiştir. Başka ülkelerde enflasyon ve ekonomi bu durumda olsa ülke yıkılırdı. Bu tamamen Türk milletindeki sabırdan kaynaklıdır. '' dedi.

URLA'DA PLAJ KUYRUĞU

Urla'da belediyenin plaj işletmesindeki kuyruktan bahseden Özuysal; '' Sabah erkenden gelip akşama kadar halk sıra bekliyor. Küçük bir plaj açılmış şezlong yetersizse yeni şezlonglar alınarak plajda insanların bekletilmemesi gerekir. Fabrikada çalışan, çocuğu için gelen halka bu yapılmamalıdır. '' dedi.  

Editör: TE Bilişim