AK Parti İzmir İl Başkanlığında; Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve Milletvekillerinin katılımı ile 'AK İcraatlar İzmir' konulu sergi açıldı.

Sergi açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Izmir Milletvekili Hamza Dağı Karşıyaka Stadı'nı verin biz yapalım dediler buyurun yapın dedik hala bir hareket yok! Çok anlamlı bir program olmuş. İcraatlerimizi il binasında hem inşallah tüm İzmir'in ilçelerinde bu şekilde sergilerle anlatacağız. Insanoğlu unutkanlık ile malül. Kimsenin bu yaptıklarınızı başına kaktığımız yok. Hizmeti yapmak durumundayız. Bizimle aynı imkana sahip olanların ellerinde aynı imkan hata daha iyi imkan olanların hizmet etmediği bir ortamda hizmet edenin öne çıkması takdir edilmesi çok önemli ve bu anlamda burada zaman zaman vatandaşlarımıza anlatmakta fayda var. 21 senedir iktidar dönemimizde hep hizmet, yeni şeyler ortaya koymak yeni vizyonlar ortaya koymak engelleri aşmak... İzmir'in ilçelerine bakıyorum her ilçesine bir hastane inşa ettik. Onlarca okul inşa ettik. Her ilçesi ihalesi yapıldı her ilçesinde ulaşımımız duble yollarla yapılmaya başlandı. Karayollarının ağı dışında şehir içi ulaşımı belediyede olmasına rağmen Konak Tüneli bu dönemde hayata geçti. İZBAN birlikte çalışmanın en güzel göstergesidir. IZBANI kendilerine mal etme noktasında olmamalılar. Biz bu dönemde Konak Tüneli'nde engellerle karşılaştık ama şunu net olarak söyleyebilirim bu dönem Büyükşehir'in, ilçe belediyeleri de bizden hükümetten ne talepleri olmuşsa makul çerçevede hepsi yerine getirilmiştir. İlçe belediyeleri çıkıp benim şu talebim yapılmadı diyemez. Buca Metrosu Cumhurbaşkanlığı yatırım programına alınmasını Büyükşehir bizden istedi. İkincisi YeşillikCaddesi'ni yer altından battı çıktılar yapacağız bunu bizim Büyükşehir ağına verin dediler en hızlı biçimde çözdük. Özkanlar Pazar Yeri'ni kendiler kapattılar Bölgenin Pazar yeri durumundaydı. Otoyolun altını Özkanlar Pazar Yeri'ni tahsis ettik. Neredeyse kangren olmus bir konu Buca Cezaevi. Oradan çıkartılması noktasında gerekli çalışmaları yaptık. Bunu da gerçekleştirdik. Karşıyaka Stadı dediğim gibi. Siz iki tane stat yaptınız. Biz yapalım dediler, tahsis ettik. Bir buçuk yıllık süreleri kaldı, müsaadesini çıkarttığımızın işlemlerin tamamlanması noktasında çalışmaları yapsalar bunların bir kısmını bitirecek noktaya gelirler'' 

''BİZ İCRAAT YAPARIZ''

Konuşmasına devam eden Dağ, "20 senede İzmir'de 112 milyar 65 milyonluk kamu yatırımı gerçekleştirildi. Allah'a hamdolsun. 11 sene benim vekilliğim oldu. Sonunda somut bu icraatleri görünce mutluluk duyuyoruz. Türkiye genelinde de nereye giderseniz gidin bu 20 senelik süre zarfında AK Parti'nin o mahallede o köyde imzası olduğunu görüyorsunuz. Biz bunu yaparken İstanbul'da CHP Genel Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı mazot verememe töreni yaptılar. Bir iş yapalım derken sadece organizasyonunu bile beceremeyen rezil olan icraat konusunda bile rezil olan bir siyasi parti bir genel başkan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı var. Ülkenin tamamına her köşesine hizmet götüren bir lider ve mazot törenini bile beceremeyen bir parti. Türkiye Cumhuriyeti böyle bir muhalefeti hak etmiyor. Bizim yarışımız kendimizle. Bugün İHA'lar, SİHA'ları konuşurken bir sonraki aşamada kendi uçağımızı konuşuyoruz, nükleer enerjiyi konuşuyoruz. Birileri Yunanistan'ı cesaretlendirecek işler yapıyor. Doğu Akdeniz'de dünya karbon rezervinin büyük bir bölümü var. Buradan Türkiye Cumhuriyeti pay alamayacak öyle mi? Yarın bir gün evlatlarımız için de büyük bir ihtiyaçtır. En büyük mesele enerji meselemizdir. Karadeniz'de nasıl hamle yaptıysak Akdeniz'de de öyle yapacağız. Karşımızda duranları onları cesaretlendirenleri tarih affetmeyecek. Bu işbirlikçiler ama biz o emperyalistler noktasında pozisyon alanlara da Kurtuluş Savaşı'nda da gerekli cevabı vermiştik. Bundan sonra da inşallah aynı uğurda millete hizmet uğurunda Türkiye'nin tamamında yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KEREM ALİ SÜREKLİ '' ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR''

Açılışta konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise, "Bir çok projeye imza atıyoruz. Bunlardan birisi AK Parti İzmir Sergisi. Yine bu serginin içeriğini daha geniş anlatan gönülden gönüle 2023 programlarımız var. İlçe ilçe arkadaşlarımız 3 tane ilçemizde. Diğer 27 ilçemizde de yapılacak. Videolarla ayrıntılarıyla İzmir'e yapılanlara anlatma fırsatı buluyoruz. Mahalle buluşmaları yapıyoruz. En son Konak'ta vatandaşlarla buluştuk. Yine Gönül Kapısı programlarımızla engelli, yaşlı-bakım aylığı alan kardeşlerimizi dinliyor yeni kardeşlerimizi dinliyoruz. Onlar konuşur AK Parti yapar. Onlar 9 Eylül'de ecdadımıza hakaret ederler biz icraat yaparız. İktisat Kongresi binasını yaparız. Vatanını en çok seven vatanı için en çok çalışandır. İZBAN devletin hükümetin önderliğinde çok büyük bir ulaşım projesidir. Yerel ortak da vardır ama ağırlık hükümettedir. Bugün İZBAN olmasa daha da çekilmez hale gelecek. Gündemde yüzyılın konut projesini açıkladık. İzmir'de de kentsel dönüşümde 25 bin konut yaptık. Onlar ne yaptı bin konutu bulamadılar Şimdi kooperatif aldatmacasını ortaya atıyorlar. Bütün bunları onların engellemelerine karşı yaptık. Konak Tüneli'ni yaptık önce kendileri geçti. Statlar yaptık. Karşıyaka Stadı'nı yaptırmadılar, engellediler. Onlar engelliyorlar biz yapıyoruz. 2023'te Cumhurbaşkanımızı birinci yapacağız, 2024'te de Izmir Büyükşehir'i kazanacağız. Durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim