Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimi’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın kurduğu ve yönettiği Doğu Masası çalışmaları kapsamında partisine katılan, 22. Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili Naci Aslan’a rozetini taktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, halkın yoğun ilgisiyle karşılandığı Ağrı ziyaretinin ardından, bu ilden partiye katılımlar da arttı. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz’ın ardından 22. Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili Naci Aslan da Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı. Naci Aslan 22. Dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ağrı milletvekili olarak seçilmiş, 2005 yılında ise AK Parti’ye katılmıştı. Naci Aslan Sosyal Demokrasi Partisi (SODEP), Sosyaldemokrat Halkçı Parti (SHP) ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde il başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Örgütü ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın kurduğu, Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış Çelik’in Koordinatörlüğünü yaptığı Doğu Masası çalışmaları kapsamında, partiye katılan Naci Aslan’a rozetini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez binasındaki makamında taktı. Naci Aslan’a rozeti takılırken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimi’nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Parti Meclisi Üyesi ve Doğu Masası Koordinatörü Devrim Barış Çelik eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Temmuz’da Ağrı’ya ziyarette bulunmuş ve Ağrılıların yoğun ilgisi ile karşılanmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ağrı’da yapmak istediği esnaf ziyareti, halkın yoğun ilgisi nedeniyle mitinge dönüşmüştü. Cumhuriyet Halk Partisi Doğu Masası’nın Ağrı ve diğer illerde çalışmaları sürerken, önümüzdeki günlerde, yeni katılımların da olacağı ifade edildi.

Editör: TE Bilişim