Brandt: Ripple için oldukça güçlü bir satın alma sinyali!

Bu hafta Peter Brandt, popüler kripto para ile ilgili görüşünü değiştirdi. Yeni bir tweet’te Peter Brandt, 456.000 takipçisine, XRP‘nin Bitcoin’e (XRP/BTC) karşı yükselmeye hazır olduğunu söyledi. Peter Brandt konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BUNA BİLEŞİK DAYANAK NOKTASI DENİR VE OLDUKÇA GÜÇLÜ BİR SATIN ALMA SİNYALİ OLABİLİR. XRP/BTC.

Kaynak: Peter Brandt

“XRP bir aldatmaca” diyen Peter Brandt çark etti!

Peter Brandt’ın son analizi, daha önceki XRP yorumlarına bakılırsa 180 derecelik değişimi temsil ediyor. Peter Brandt, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Ripple’a dava açmasının ardından Mart ayında XRP’yi bir “aldatmaca” olarak adlandırdı. Hatta usta analist, SEC’in bu dava için geç kalmış olduğunu bile söyledi. Peter Brandt konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ÖYLEYSE, RİPPLE LABS’DEN GELEN XRP KOPARMA ANLATISINI YUTAN HERKES, ZULANIZ NASIL GİDİYOR?

Kaynak: Peter Brandt

XRP geçtiğimiz haftasonuna kadar, SEC’in Ripple’a açtığı davadan bu yana, Aralık ayının en yüksek seviyesi olan 0,69 doları geçemedi. Ancak bu hafta içinde Ripple, inanılmaz yükseldi ve yazım itibariyle 1 doların üzerinde işlem görüyor.

Brandt: Bitcoin fiyatı 200.000 dolar ve üzerini görecek!

BTC’ye gelince, Peter Brandt varlığın mevcut boğa döngüsü kapanmadan önce benzeri görülmemiş bir yükselişe sahip olduğuna inanıyor. Peter Brandt konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BENCE, 2017’DE BİTCOİN‘İN SON YÜKSELİŞİ GÖRMEDEN ÖNCE BİR VEYA İKİ AY BOYUNCA DÖNDÜĞÜ ORTA NOKTA DURAKLAMADAYIZ. BUNUN 2015 İLA 2017 BOĞA PİYASASININ ORTA NOKTASININ YAKLAŞIK YARISI OLDUĞUNU FARK EDECEKSİNİZ VEYA TOPLAM HAREKETİN %60’I. BU DOĞRUYSA, BU FİYAT SEVİYESİNİN TÜRÜNÜ GÖSTERİR… BU GRAFİK YORUMLAMASI DOĞRUYSA, 200.000 DOLAR VE ÜZERİ BU PAZARIN OLACAĞI YER.

10’dan Fazla Tahmini Tutan Analist: Alın, Bu 2 Altcoin Bomba Geliyor!

Son dönemde Ripple davasında neler oldu? XRP neden fırladı?

SEC, geçtiğimiz aylarda Ripple’a resmen dava açtı. SEC bu dava kapsamında, Ripple ve şirketin CEO’su Brad Garlinghouse ile kurucu ortak Chris Larsen’ı, XRP aracılığıyla 1,3 milyar dolarlık kayıt dışı menkul kıymet satışı yapmakla suçluyor. Ayrıca SEC’e göre, XRP piyasaya sürüldüğü günden beri bir menkul kıymet niteliğindedir. Davanın 22 Şubat tarihindeki ilk duruşmasında Ripple, davanın reddini talep etti. Ancak Ripple davasının açılmasından sonra XRP fiyatında derin düşüşler yaşandı.

Popüler kripto para yüzde 80’in üzerinde bir değer kaybına maruz kaldı. Ayrıca SEC davasının ardından 33’ten fazla kripto platformu ve piyasa yapıcısı XRP işlemlerini askıya aldı veya tamamen durdurdu. 6 Nisan tarihinde ise SEC ve Ripple dava kapsamında tekrar bir araya geldi. Bu duruşmada, Ripple’ın “keşfi zorunlu kılma hareketi” yargıç tarafından onaylandı. Bu Ripple tarafında büyük bir zaferi temsil ediyor. XRP fiyatı, bu olumlu gelişmenin ardından 1 doların üzerine fırlayarak 4. sırayı geri aldı.

Editör: TE Bilişim