4 Ağustos’ta Kemalpaşa Belediye Meclisinde, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetinde Kemalpaşa Belediyesini temsil edecek iki üyenin belirlenmesi için yapılan seçimden kaos çıkmıştı. Cumhur İttifakı mensubu bir meclis üyesinin Millet İttifakına oy vermesi, daha sonra oylamaya itiraz edilip, konunun yargıya taşınması, ilçede siyasi tansiyonu arttırmıştı. 
İLK SEÇİLENLER KATILDI
Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyeti için, belediye meclisinde Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve CHP’li üye Nejat Özden yapılan ilk oylamada seçildikleri için toplantıya Kemalpaşa Belediyesini temsilen katıldılar. Ayrıca Ege Bölgesi Sanayi Odası kontenjanından Ahmet Özken de Müteşebbis Heyetindeki yerini aldı. 
KARAKAYALI: HAYIRLI OLSUN
Toplantı sonrasında Son Mühür Gazetesine değerlendirmelerde bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “İlçemiz ve Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi için hayırlı olsun. Bundan böyle Yönetim Kurulunda görev yapacağız” dedi. Cumhur ittifakının konuyu yargıya taşıması konusundaki soruya Karakayalı, “Ben o konuyu bilemem, hiç haberim yok o işlerden” şeklinde yanıtladı.  
ÖZKEN: SON DERECE VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU
Ege Bölgesi Sanayi Odasında yapılan seçimle KOSBİ Müteşebbis Heyetine katılan Ahmet Özken, “Benim buradaki organize sanayi bölgelerinin KOSBi adına temsilciliğinde yer alma şansım oldu, aynı zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi’nin DEPARK temsilciliğinde de ben yer aldım gayet güzel bir toplantı oldu, kurullar oluşturuldu, projeler konuşuldu. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in önderliğinde verimli bir toplantı yaptık” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim