Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (KESİAD) Mutlu Can Günel başkanlığında başlayan ve üç ayda bir tekrarlanması kararlaştırılan Danışma Kurulu toplantılarının ikincisi yapıldı.

Kemalpaşa Ramada Oteli’nde yapılan yemekli toplantıya geçmiş dönem başkanları, yönetim ve danışma kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, yeni dönemin ikinci danışma kurulu toplantısını organize ettiklerini söyledi.

Öğrencilere mentörlük hizmeti

Eski başkanlar ve Kemalpaşa’nın önde gelen duayen sanayicilerinin üyesi olduğu Danışma Kurulu’nun KESİAD’ın yürüdüğü yolu aydınlatma açısından çok değerli olduğuna bir kez daha vurgu yapan KESİAD Başkanı Günel, “Bu süreçte sizlerin de destekleri ile ciddi projelere imza atmaya devam ediyoruz. Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği olarak, Türkiye’nin önemli sanayi işletmelerinin bulunduğu Kemalpaşa’mızın gelişimi için anlamlı projeler ile katma değer yaratmaya hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. Üç aylık süreçte KESİAD’ın yaptığı faaliyetler hakkında Danışma Kurulu’nu bilgilendiren Günel, “KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği bahar şenliğine katılarak pırıl pırıl öğrencilerin projelerini inceledik. Stajyer öğrenci projesini gerçekleştirebilmek adına KESİAD bünyesindeki firmalarda ağırlanmalarının öğrencilerin ufkunu geliştireceğine inanıyor bu nedenle öğrencilerimize mentörlük hizmeti vermeyi de planlıyoruz” diye konuştu.

“Öğrencilerle Ata’nın huzuruna çıktık”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle 14 Mayıs Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Günel, “Bölgemizdeki okullarda eğitim alan 100 öğrencimizle birlikte Ata’mızın huzuruna çıktık. Önümüzdeki yıllarda bu tarz faaliyetlere de devam edeceğiz” dedi. Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu ekonomik durumu da değerlendiren Günel, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar sonucu olarak enflasyonun artması ile çalışanların çektikleri zorlukları aşmak için yapılacak yerinde iyileştirme kararlarıyla, çalışanları üzmeden kırmadan birlikte bu zorlu günleri atlatmak için elimizden geleni yapmak durumundayız. Önümüzdeki günlerin bugünden daha iyi olmasını umuyor, diliyor ve bunun için çalışıyoruz”

Editör: TE Bilişim