Ordu’da bir mağazanın, açılışa özel indirimle satışa sunulan İphone’ları alabilmek için sıraya girenler arasında izdiham yaşandı.
Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Akyazı Mahallesi’nde, bir mağaza açılışında indirimli cep telefonu izdihamı yaşandı. iPhone markasına ait cihazın indirimli satılacağının duyurusu üzerine, mağaza önünde sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk yaşandı. İndirimi duyarak Samsun’dan geldiğini belirten Mustafa Öztürk ise kargaşada elindeki cep telefonunun bekçi olduğu iddia edilen silahlı kişilerce alındığını söyledi.

“Üzerime hepsi çullandı”
Öztürk, silahla tehdit edildiğini söyleyip, kuponunu alanlardan şikayetçi olacağını belirterek, “Gece yarısından itibaren beklemeye başladım. Gündüz girdiğimiz sırada giren kişilerin içerisinde bekçi olduklarını söyleyen kişiler de vardı.

Cep telefonunun birisini ben aldım, elimden zorla aldılar, üstüme çullandılar ve belindeki silahı gösterip, ‘Yanındaki arkadaşının kafasına dayıyayım mı?’ dedi. Ben şikayetçi olacağım ve içeride hiçbir şekilde güvenlik önlemi alınmamış. Üzerime hepsi çullandı” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim