Ertuğrul Turan

MECLİSTE ADAY ENFLASYONU
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Temmuz ayı oturumu İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nde düzenlendi. Toplantıda yeniden meclis başkanlığı için adaylık yarışına girmeyeceğini duyuran EBSO Meclisi Başkanı Salih Esen’in yerine adaylıklarını açıklayan iki isim dikkat çekti. Hakkı Aktaroğlu ve İbrahim Gökçeoğlu EBSO meclis Başkanlığına, Mustafa Karabağlı ise Ender Yorgancılar’ın yürüttüğü EBSO Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduklarını duyurdu.
KEMALPAŞA OSB’DE SEÇİM
Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti için de seçim yapılan EBSO Meclisinde, eski başkan Kamil Porsuk’un da aralarında olduğu yeni liste seçildi. Kemalpaşa OSB Müteşebbis Heyetinde şu isimler görev yapacak: Erol Diren, Hüseyin Eren, Aytekin Öztaş, Kamil Porsuk, Davut Yanık, Osman Öz, Ahmet Özken, Ahmet Semiz, Mehmet Güran.

Kamil Porsuk

YÖNETİMDE AHMET ÖZKEN SÜRPRİZİ
Ege Bölgesi Sanayi Odası 60. Komite Başkanı ve aynı zamanda CHP Kemalpaşa Belediye Meclis Üyesi olan Ahmet Özken, Meclisteki hem Müteşebbis Heyeti içinde hem de siyasi dengeler açısından son derece önemli bir isim. Önümüzdeki hafta Pazartesi günü toplanacak Kemalpaşa Belediye Meclisi de müteşebbis heyetine iki isim seçerek görevlendirecek. Bu görevlendirmenin ardından Müteşebbis Heyeti yeni yönetim kurulu başkanını seçecek. Genel seçimlere 10 aydan kısa bir süre kalması nedeniyle EBSO Yönetim Kurulu seçimlerinin genel seçimlerden sonraya ertelenmesi de gündemdeBununla birlikte Ekim ayında Fuar İzmir’de yapılması planlanan EBSO seçimleri eğer zamanında yapılırsa, seçilen dokuz ismin kurullarda görev alması gerekiyor. Bu isimler kurullarda görev alamazsa, önce yedeklere bakılacak. Onların da görevi yoksa seçim tekrarlanacak. 

Ahmet Özken

KARAKAYALI’DAN DEĞERLENDİRME
Seçimleri Son Mühür’e değerlendiren Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “Kemalpaşa Belediye Meclisimizin en doğru isimleri seçerek, hem belediyemizi, hem de Kemalpaşa’yı en güzel şekilde temsil edeceğine inancım tamdır. Tüm arkadaşlarım da bu görevi yapmaya muktedir ve layıktır” ifadelerini kullandı. Daha önceki seçimlerde Kemalpaşa Belediye Meclisini temsilen AK Partili Metin Yaşar ve MHP’li Canip Han seçilmişti. Bu kez Kemalpaşa Belediye Meclisinin kimi göndereceği ise merak konusu.
     

Editör: TE Bilişim