Aztek Teknoloji'nin halka arzı için 10-11-12 Ağustos'ta hisse başına 10,90 TL'den talep toplanacak.

Aztek Teknoloji açıklamasına göre, Sermaye Piyasası Kurulu'nun halka arz başvurusunu onayladığı Aztek Teknoloji için talep toplama süreci başlıyor. Halka açıklık oranı yüzde 25 olarak belirlenen Aztek Teknoloji'nin halka arzında 10-11-12 Ağustos'ta hisse başına 10,90 TL sabit bedelle talep toplanacak.

Deniz Yatırım ve QNB Finansinvest eş liderliğinde toplam 38 kurumdan oluşan konsorsiyum tarafından gerçekleştirilecek halka arzda payların yüzde 45'i bireysel yatırımcılara, yüzde 25'i yüksek başvurulu yatırımcılara ve yüzde 30'u yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edildi.

Halka arzla birlikte şirketin mevcut 80 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, 20 milyon TL artırımla 100 milyon TL'ye yükselmesi planlanırken, 5 milyon TL tutarında ise ortak satış gerçekleştirilecek.

Pazarda 25 yıllık tecrübesi bulunan Aztek Teknoloji, teknoloji meraklılarının beklentilerini en doğru ürünlerle karşılamak amacıyla Apple, Beats by Dr.Dre, JBL, Harman Kardon, Thule, Case Logic, Marshall, Urbanears ve Hama gibi global markaları Türk tüketicisiyle buluşturuyor.

Editör: TE Bilişim