Geçen yıl 01 Ekim sabahının ilk saatlerinde büyük bir heyecanla uyanmıştık. Aylarca planladığımız, hazırlıklarını yaptığımız gün gelmişti. SON MÜHÜR TV yayın hayatına ve sizlere "Merhaba" diyecekti. Her şey planlandığı gibi oldu. Bir gece önce Çakır Gözlü Güzel Kadın'ın ricasıyla Suavi Baba, ben ve Yüksekten Uçan Kartal test yayını yapmıştık zaten... 'GÜN BAŞLIYOR' diyecek olan yıldızımız Eylem Aslan her zaman ki rahat tavırlarıyla ekibi sakinleştirdi. Önce günün haberleri, gazete başlıkları ve ilk konuğumuz Kemalpaşa'nın Başkanı Rıdvan Karakayalı... Yayın sonu çekilen hatıra fotoğrafları... İyi ki doğdun SON MÜHÜR TV... Bir yılda bir çok konuk ağırladık. Başarılı işlere imza attık. Daha yolun başındayız. Yapacak çok işimiz var. 

Çifte Mutluluk... 
26 yıl önce bir başka yerde aynı heyecanla, RADYO EGE Egelilere "Merhaba" demişti. Kısa zamanda bölgenin tek radyosu oldu. En sevilen şarkılar, saat başı haber ve gündemi belirleyen konuklarıyla bölgenin en güçlü sesi olmaya devam ediyor. 

Teşekkürler... 
Bize huzurlu bir ortam hazırlayan Yönetim Kurulu Başkanımız Fatma Kandemir ve İcra Kurulu Başkanımız Hakan Kandemir başta olmak üzere bu bir yıl içerisinde bizlerle olan dostlarımıza çok teşekkür ederiz. 

Balçova'da ilginç hırsızlık... 
İzmir'in şirin ilçesi Balçova geçen hafta CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ağırlamış. Üniversiteyi kazanan başarılı öğrencilere bilgisayar hediye edilmişti. Şu sıralar bu şirin ilçede ilginç bir hırsızlık olayı yaşanıyor. Bildiğiniz gibi Balçovalılar genelde jeotermal enerji ile ısınmakta... Hemen hemen her apartmanın girişinde bu ısınmayı sağlayan bir cihaz bulunuyor. Bu cihazın içinde olmazsa olmaz küçük bir bakır boru var. İşte hırsızlar bu boruyu çalmakta... Bu boruyu takmak için İzmir Jeotermal yetkilileri ise 2000 TL bedel talep ediyor. Apartman sakinleri şaşkın, havalar yavaş yavaş soğuyor. Bir an önce tamir edilmesi gerek. Onur Mahallesi Muhtarı Hamit İhsan Tanes bir çok apartmanda bu hırsızlığın gerçekleştiğini ve konuyu takip ettiklerini söylüyor. Sakin ilçe Balçova'ya yakışmayan bir hareket. Umarım bir an önce yakalanırlar. 

Kitap Günleri bitiyor... 
Bornova Kitap Günleri son üç gün kaçırmayın. Müzik ve kitap ikisi bir arada... Tadını çıkarın. 

Tiyatrolar 'Perde' diyor. 
İzmir Şehir Tiyatrosu nihayet açılıyor. "Azizname" oyunu ile perde diyor. Devlet Tiyatroları'da bu akşam yeni oyunları ile karşınıza çıkıyor. Yaşasın Tiyatro... Şükür bu günleri gördük... 

Bu festivaller kaçmaz... 
Karşıyaka'da Ayaküstü Lezzetler Festivali'nde aradığınız lezzeti bulacaksınız. 2. Uluslararası Alevilik Bektaşilik Günleri' ni kaçırmayın... 

Tüm şarkılar size... 
Radyo Ege'de haftalarca liste başı olan Sefo söylüyor. Bilmem mi? Seferihisar'dan Neslihan istemiş. 

"Her yarında
Gördüğüm şeylerin her birinde
Gözlerinle
Sol yanımda
Boşluk hissinin yanında bir sinirle
Ben seninle
Bilmem mi?
Zor günlerimde hep sen yanımda vardın (oo, ya)
Oo, ah
Günlerdir
Hissettiğim bu şey, ben yarım mı kaldım? (ah)
Oo, ah
Yaramadı bak, beni bitiren
Şeyin adı aşk, yola getiren
Bize niye yön veriyor şüpheler
Soruyorum bunu hep sence neden?
Deli diyorlar, hani reçetem
Sırıtıyor ay, bana geceden
Ona el salladım, pencereden
Söyle tüm bunlar sence neden?
Bu sevdiğin bir şarkı olmalıydı, sevmedin bir daha
Bakınca herşey tam gibiydi, ama yoktu bir vicdan... "

Haftaya görüşebilmek dileğiyle, daima gülümseyin...