Rus doğalgaz devi Novatek'in başkan yardımcılığı görevini yürüten Sergey Protosenya, 53 yaşındaki eşi ve 15 yaşındaki kızı İspanya'nın Costa Brava sahilindeki evinde ölü olarak bulundu.

İNTİHAR NOTU BULUNAMADI
Salı günü Protosenya ailesinin üç üyesinin cesedinin bulunduğu Lloret de Mar malikanesinde yapılan incelemede intihar notu veya herhangi bir açıklama bulunamadı. İntihar notu bulunmadığından ve kötü muammele yapılmadığından ölümlerin intihar olabileceği konuşuluyor. Yerel basın, Protosenya'nın karısını ve kızını uyurken bıçakladığı ve ardından intihar ettiği ihtimalini öne çıkardı. Polis suça mafyanın karışıp karışmadığını da araştırıyor.

400 MİLYON EURO'LUK SERVETE SAHİPTİ
Ünlü Rus iş adamı Sergey Protosenya'nın 400 milyon euroluk bir servete sahip olduğu ve genellikle Fransa'da yaşadığı belirtiliyor.

POLİS ÜÇ CESETLE KARŞILAŞTI
Rus aile, Paskalya tatili için İspanya'ya gelmişti. Bir ihbar üzerine olay yerine gelen polis, ikisi odada, biri bahçede olmak üzere üç ceset buldu. Bordeaux'da yaşayan ailenin erkek oğlu, Pazartesi akşamı aile üyeleriyle telefonda konuştu ve ertesi sabah tekrar aradı ama hiçbir telefona cevap alamadı.

Editör: TE Bilişim