Ata binerken ve balık tutarken üstsüz fotoğrafları bulunan Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin en seksi erkeği seçildi. 2 bin Rus erkek ve kadının katıldığı anket, Kremlin liderinin Rusya'nın ülkedeki "en yakışıklı erkek" olduğunu ortaya koydu.

68 yaşındaki lider, ankette çift basamaklı sayılara ulaşan tek kişi oldu. Ülkedeki en çekici erkeğin kim olduğu sorulduğunda, erkeklerin yüzde 18'i ve kadınların yüzde 17'si Putin'e oy verdi.

Ancak bu yüzdelerin her ikisi de bir önceki yıla göre bir puan azaldı. SuperJob adlı site, "Ruslar hala Vladimir Putin'i ülkedeki en çekici olarak kabul ediyor" dedi.

Yerel medyadaki haberlerde, "Bu alanda ne oyuncular ne sporcular ne de diğer politikacılar bugün onunla rekabet edemiyor." ifadelerine yer verildi.

Putin geçmişte tatildeyken gömleğini çıkarmış şekilde fotoğraflanmıştı. Rus liderin bazen balık tutarken bazense ata binerken fotoğrafları çekilmişti.

Rus lider, 2018'de üstsüz şekilde fotoğraflarının çekilmesinden utanmadığı konusunda ısrar etmiş ve tatildeyken 'çalıların arkasına saklanmaya gerek olmadığını' söylemişti.

Bu fotoğraflar, Rus liderin "güçlü bir eylem adamı" imajını geliştirme girişimi olarak görülmüştü. Ve son ankete göre bu taktik işe yaramış gibi görünüyor.

Putin'in gizli köşkü görüntülendi! Rüşvet iddiaları yeniden gündemde -  Timeturk Haber

Putin'in doğa maceraları devlet kanalında: Vahşi hayvanlar bile ondan  korkuyor - Diken

Editör: TE Bilişim