Platformda, kullanıcılar istemese bile bir başkası tarafından sohbetlere dahil edilebiliyor ve bildirim alıyor. Twitter'ın da rahatsızlık yaratan bu konuyu çözmek için yeni bir özellik getiriyor.Özellik, tıpkı Instagram'da fotoğraf etiketlerinin kaldırılabilmesi gibi, kullanıcıların kendilerinden bahsedilen tweet'leri sonlandırabilmesini öngörüyor. Twitter'da halihazırda istenmeyen mention'ları engellemek için 'sessize al' ya da 'blokla' seçeneği bulunuyor. Fransız şirketinden ABD Dışişleri Bakanlığı'na gönderilen bir mektuba göre, Çin güvenlik otoritesi, Guangdong eyaletindeki Taishan, Nükleer Santrali çevresinde radyasyon tespiti için kabul edilebilir limitleri yükseltti.

Kaynaklardan biri, Fransız şirketi Framatome'nin endişe verici bildirimine rağmen, Biden yönetiminin tesisin henüz "kriz seviyesinde" olmadığına inandığını söyledi.

OLAĞANDIŞI ŞİKAYET 

ABD'li yetkililer, durumun şu anda fabrikadaki işçiler veya Çin halkı için ciddi bir güvenlik tehdidi oluşturmadığını düşünse de, yabancı bir şirketin, Çin devleti bir sorunun varlığını kabul etmeden Amerikan hükümetine yardım için başvurması olağandışı bir durum.

Editör: TE Bilişim