Ulusal kanallarda doğa ve çevre programlarıyla tanınan doğa aktivisti Güven İslamoğlu Selçuk'un dünyaca ünlü Pamucak sahilinde gördüklerine isyan etti. Sosyal medya üzerinden tepkisini dile getiren Güven İslamoğlu, Selçuk Belediyesi, İzmir Valiliği ve Çevre,Şehircilik, İklim Bakanalığı'nı etiketleyerek; şunları söyledi...

Selçuk Pamucak sahili...
Yakıt,lastik kokusu içinde tatil yapmaya çalışan insanlar.Bu görüntü içinize siniyor mu ? 
@efesselcukbel
 @izmirbld
 @csbgovtr
 @IzmirValiligi

Devlet yol gösterici 
öğretici,eğitici olmalı.İnsani şartlarda yaşam olanakları sunmalı.
Bu insanlık dışı...

Güven İslamoğlu'nun isyanı doğa harikası Pamucak sahiline insanların büyük bir duyarsızlıkla araçlarıyla girmesiydi. İslamoğlu paylaştığı fotoğraflarla sözlerindeki haklılığı gözler önüne serdi.

Güven İslamoğlu'nun isyanına Selçuk Belediyesi sosyal medyadan cevap verdi. Belediyenin resmi hesabından yapılan paylaşımlarda insanların çevre konusunda yeterli duyarlılığı göstermediği vurgulandı.

İşte o paylaşımlar...

Sayın Güven Bey, duyarlılığınız için teşekkür ederiz. Paylaştığınız görüntülerin de ötesinde, insanlığın doğayı kirleten ve tahrip eden davranışları maalesef tüm temizlik ve koruma çalışmalarımıza rağmen bizim için özel olan Pamucak Sahilimizde istenmeyen görüntülere yol açıyor.

Biz endemik türlere ve doğal değerlere ev sahipliği yapan Efes Selçuk'u korumaya ve güzelleştirmeye devam edeceğiz. Sahilimizde rahat ve huzurlu bir tatil deneyimi sunmaya çalıştığımız tüm ziyaretçilerimizi de bu çabamıza katkı sunmaya davet ediyoruz.

Editör: TE Bilişim