Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun Karadeniz ve Kuzeydoğu Anadolu kesimleri dışında kalan bölgelerinde hava sıcaklığı hissedilir şekilde arttı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki beş gün boyunca artışın devam edeceğini duyurdu. 
İzmir’de sıcak havanın etkisi altına girdi. Öğle saatlerinde 30-33 dereceler arasında seyreden sıcaklık, saat 18.00’e kadar 36 derecelere kadar çıkıyor. Gece yarısına kadar ancak 29 dereceye düşen hava sıcaklıkları yeni günle beraber daha da artacak. Hava sıcaklığı 23 Temmuz Cumartesi ve 24 Temmuz Pazar günleri 38, 25 Temmuz Pazartesi günü 39, 26 Temmuz Salı günü ise 37 derece olacak.
Bugün bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu ve açık 28, İstanbul: Az bulutlu ve açık 31, İzmir: Az bulutlu ve açık 37, Bursa: Az bulutlu ve açık 32, Adana: Az bulutlu ve açık 35, Antalya: Az bulutlu ve açık 38, Samsun: Parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı 28, Trabzon: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı 25, Erzurum: Parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27, Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 39

Editör: TE Bilişim