Dalyan Turizm Tanıtım Sosyal Gelişim ve Eğitim Vakfı ve ArgeNFT firması arasında yapılan protokol uyarınca; 14-15 Mayıs 2022 tarihinde Dalyan’da gerçekleşecek yüzme yarışında yaş kategorisinde ilk üç dereceye giren sporcular madalyanın yanı sıra yarışmaya özel NFT sahibi de olarak çifte ödül sahibi olacaklar. Ayrıca Dalyan merkezde Arge NFT tarafından açılacak olan stantta NFT hakkında bilgilendirme yapılarak proje ayrıntıları anlatılacak.

Dalyan TUSEV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Ercan “Vakfımız kuruluşundan bugüne Turizm Master Planımız çerçevesinde Dalyan’da sürdürülebilir turizm anlayışı ile doğal ve kültürel hayatın korunarak geliştirilmesi için farkındalık yaratarak eşsiz İztuzu Plajının Carettaların yaşam alanı olarak korunması ve gelecek nesiller aktarılmasını hedeflemiştir.

Tüm etkinliklerimizde mülki ve idari amirlerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, STK temsilcilerimiz, kooperatiflerimizin ve esnafımızın desteğini alarak çalışmaktayız. Dalyan Açık Su Yüzme yarışı 2016’dan bu yana Kemal Hınçal rehberliğinde düzenlenmekte olup Dalyan’ın dünya çapında tanınması ve kıymetinin bilinmesini amaçlamaktadır. Bizimle birlikte bu heyecanı duyan herkese ayrı ayrı teşekkürlerimizi iletiyorum.

Dalyan TUSEV Vakfı olarak turizmin geliştirilmesi, doğal hayatın ve tabiat varlıklarının korunması, kültürel mirasımızın gelecek nesiller aktarılması için tüm bileşenlerle birlikte çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Yenilikçi vizyonumuz ile yarışmamız için dünyada bir ilki gerçekleştirerek yarışın sonunda kazanlara özel olarak hazırlanan NFT’leri hediye edeceğiz. Bunun için bizlerden desteklerini esirgemeyen Arge NFT ‘den Batuhan Köksal ve Alper Akdeniz’e teşekkür ediyoruz.”

Yarış rehberi Kemal Hınçal da bizden desteklerini esirgemeyerek bu yolculuğa büyük katkıda bulundu. Hınçal bu yıl yarışmaya rekor sayıda katılım olduğunu ve 550 sporcunun İztuzu Plajında kulaç atacağını söyledi.

Ertuğrul Ercan; sporcular ve aileleri ile birlikte bu hafta sonu yaklaşık 2500 kişilik misafiri Dalyan’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını, gelecek yılki yarışın heyecanını şimdiden hissettiklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim