'Deli Çavuş' adlı Twitter hesabından paylaşımlar yapan Sedat Peker, Demirören Ailesi ile ilgili ciddi iddialar ortaya attı. Peker, kısa süre içinde Yıldırım Demirören'i rezil edecek bir şey yayınlayacağını da söyledi.

Yıldırım Demirören'in bir devlet bankasına olan milyonluk kredi borcunu ödemediğini de söyleyen Peker, 'Lan pambıkören, devlete olan borcunu ödemezsin, normal insanlara olan borcunu da ödemezsin. Kan, gözyaşı ve cinayetlerle oluşturulan bir servetin de üzerinde oturan kahpesin, haramzadesin' dedi. Paylaşımlarına 19.30'da başlayan Peker, 1-2 saat içerisinde Yıldırım Demirören'i rezil edecek bir şey yayınlayacağını da söyledi.

Erdoğan Demirören, Bir gaz şirketinin eski sahibi Şevki Kurtkaya'nın desteğiyle Sirkeci'de 50 m2 bir makas dükkanı açtı. Peker, Şevki Kurtkaya'nın kardeşleriyle yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle Gaz şirketindeki hisselerini Demirören'in üzerine yaptığını, Demirören'in ise yeraltı dünyasından bazı isimlerle anlaşarak hisseleri geri vermediğini ve Gaz şirketine çöktüğünü iddia etti.Peker ayrıca Demirören'in "Yorgi Papadolos isimli Rum asıllı bir gayri müslimi öldürüp, yurt dışına gittiği beyanıyla tüm mallarına çöktüğünü" ileri sürdü.

Peker, birkaç saat sonra yeni paylaşımlar yaptı. "Video çekmeye başlayacağım" diyen Peker, Yıldırım Demirören'in eşine seslenerek Demirören'in sevgilisini haber bülteni sunucusu yaptığını iddaa etti.

Editör: TE Bilişim