İlçe Başkanı Ömer Güney; yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları katılımı ile 40 kişilik bir kadroyla gerçekleştirdikleri ziyaret programının oldukça verimli geçtiğini söyledi. Kılıçdaroğlu ile yaptıkları görüşmede örgüt çalışmaları ve yol haritalarına ilişkin bilgi verdiklerini söyleyen Güney; “ Genel Başkanımızın sıcak karşılaması ile güven tazeledik. Çalışmalarımızı birebir aktarma fırsatı bulduk. Milletvekillerimizi de ziyaret ederek alan çalışmalarımızla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. CHP Menemen, çok daha güçlü ve kararlı.” diye konuştu.

Menemen’deki CHP rüzgârını ve emeği taşıdık

CHP Menemen örgütü; Kılıçdaroğlu’na Menemen’li çömlek sanatçısı Ahmet Taşhomcu’nun imzasını taşıyan bir vazo ve ilçenin özel ürünlerinden oluşan bir kolaj hediye etti. Ankara’ya; Menemen’deki örgüt heyecanını, insanının emeğini taşıdıklarını belirten Başkan Güney, ziyaretlerine ilişkin şunları söyledi; “ kısa bir zaman içinde büyük bir uyum ve heyecan yakaladık. Menemen’deki CHP rüzgârını Genel Merkezimize taşıyarak, çalışmalarımızla ilgili birebir görüş alışverişinde bulunma fırsatı bulduk. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun ilgi ve memnuniyeti bizi daha da motive etti. Menemen’i yakından takip ediyor. Milletvekillerimizle zaten ilçemizde sık sık programlar yapıyoruz. Bizi orada da büyük bir ilgiyle ağırladılar. Teşekkür ediyoruz.”

Menemen en iyisi hak ediyor

Menemen’in halkçı bir yaklaşımla, çok daha hizmeti hak ettiğini vurgulayan CHP İlçe Başkanı Ömer Güney; “ Genel Başkanımıza da söz verdik. Açık arayla ilçemizde ve ülkemizde CHP iktidarını, dolayısıyla halkın iktidarını sağlamak için soluksuz çalışacağız. İlçemizi, CHP’nin yerel idaresine yeniden kavuşturmak için mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Menemen her şeyin en iyisi hak ediyor. O gün geldiğinde yine bizim elimizi tutacak, biliyoruz. Çünkü; Cumhuriyete sarsılmaz bağlılığı, partimizin tek güvence olduğu gerçeğine olan inancını koruyor. Genel başkanımıza bu sözü verdik. Bu inancı, bu bağı büyütme sözü verdik.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim