Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) 2023-2024 ön değerlendirme sınav sonuçları heyecanla bekleniyor. Nihayet 18 Nisan 2024 Perşembe günü  saat 15:00'da Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanacak. 10 Şubat - 14 Nisan tarihleri arasında yapılan sınavlara katılan 4. ve 5. sınıf öğrencileri, sonuçları e-Okul sistemi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile sorgulayabilirler.

2024 BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı ?

BİLSEM sınav sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'nda. BİLSEM 10 şubat- 14 Nisan 2024 tarihleri arasında yapıldı.
BİLSEM sınav sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrildi. Bilim Ve Sanat Merkezleri sınav 10 Şubat - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında yapıldı.  Sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyor.Sınav sonuçlarına göre göre öğrenciler resim, müzik, sanat ve zihinsel yetenek gibi farklı alanlarda yerleşecekler. 

Uçuşa hazır havacılık ormanı: Kastamonu'da fidanlar toprakla buluştu Uçuşa hazır havacılık ormanı: Kastamonu'da fidanlar toprakla buluştu

BİLSEM sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre 18 Nisan 2024 Perşembe günü açıklanacak. Sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı e-Okul sistemi üzerinden kontrol edilebilecek. 

İtiraz süreleri ne zaman ?

Yapılan ön değerlendirmeye itiraz başvuruları ise 22 - 26 Nisan 2024 haftası içerisinde (www.meb.gov.tr) 
internet sitesinden yapılabilecek. BİLSEM sonuçları 2024 ekranına ulaşabilmek için yapılması gereken işlem şu şekildeÇ E-Okul sistemine T.C. kimlik numarası ve aday şifresi  ile giriş yapmak. Ardından sonuçlara erişim sağlanabilecektir.

Kaynak: HABER MERKEZİ